Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news
Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news
Blog Article
خطار در دوز یا برنامه مصرف انسولین یا دیگر داروهای دیابت
ما در کلینیک و آزمایشگاه ساواژنوم آزمایشات ژنتیکی، مشاوره ژنتیکی و توصیه های مدیریت مراقبتی را برای مراجعین ارائه می دهیم. مهارت پزشکان متخصص ژنتیک ما در بررسی اختلالات ژنتیکی شناخته شده یا مشکوک که بر بیماری زایی افراد مبتلا به بیماری خودایمنی تأثیر می گذارد به شما کمک می کند. ما به بیماران در موارد زیر کمک می کنیم:
برخی از بیماریهای اندوکرینی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای تیروئید میتوانند باعث کاهش فشار خون شوند.
اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی باشم چگونه می توانم از خود در برابر بیماری محافظت کنم؟
دانشمندان مدتها است که در مورد درمان قطعی قند خون با استفاده از دستگاههای قابل کاشت برای مدیریت دیابت نوع ۱ بدون نیاز به تزریق منظم انسولین تحقیق کردهاند. محققان به این نتیجه رسیدهاند که این دستگاه از سلولهای بتای پانکراس بدن در برابر حمله ایمنی تا ۶ ماه محافظت میکند.
در برخی افراد ممکن است سال ها طول بکشد تا علايم بیماری خودایمنی ظاهر شود. این موارد مطالعات تحقیقاتی با کیفیت خوب و طولانی مدت را سخت می کند.
ولی واقعا قند خون چیست؟ و قند خون بالا باعث چه بیماری هایی میشود.
رایجترین دلایل افت فشار خون در نوجوانی شامل این مواردند:
بیگوانیدها به کبد دستور میدهند تا گلوکز کمتری تولید کند و حساسیت به انسولین را در عضلات افزایش دهد.
برخی عوامل وجود دارند که به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با پاتوژنها کمک میکنند یکی از مهمترین آنها آنتیبیوتیکها هستند. آنتیبیوتیکها میتوانند برای کمک به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با عفونتها توسط باکتریها استفاده شوند.
مکانیسم اکتسابی به درمان بیماری خود ایمنی روده کمک مکانیسم ذاتی آنتیبادی تولید میکند تا از بدن در برابر عوامل بیگانه محافظت کند. در نتیجه، اگر بدن دوباره با پاتوژنهای قبلی مورد حمله قرار گیرد با سرعت بیشتری آنتیبادی را تولید کرده و عفونت را از بین میبرد.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.
در حالیکه تنظیم سبک زندگی و رعایت رژیم غذایی میتواند به کاهش تاثیر دیابت نوع ۲ و درمان قطعی قند خون کمک کند اما اکثر افراد مبتلا به این بیماری نیاز به مصرف داروهایی برای کاهش گلوکز خون و افزایش تولید و حساسیت بدن به انسولین دارند.
زمانی که پاتوژنی بتواند از مکانیسم ایمنی ذاتی یا ایمنی غیر اختصاصی عبور کند، ایمنی اکتسابی یا ایمنی اختصاصی فعال میشود. سلولهای بدن دارای نشانههایی هستند که آنها را از سایر سلولهای خارجی و بیگانه متمایز میکنند و بنابراین سیستم ایمنی با توجه به این نشانهها سلولهای خودی را از غیر خودی تشخیص میدهد.